Skip to main content

Het gemak van rustig thuis laden.

Laadpalen

Jouw laadpaal is onze zorg.

Elektrische auto’s hebben definitief hun weg gevonden naar zowel de particuliere als de zakelijke markt. Des te meer elektrische auto’s, des te groter de behoefte aan voldoende laadmogelijkheden. [yl_site_name] adviseert, levert en installeert slimme laadpaalsystemen bij je bedrijf. Als officieel dealer van een aantal high-end producten van Blue Current, The New Motion en ICU, vinden de duurzaamheidsexperts van Nimo Elektrotechniek altijd een passende, duurzame laadpaaloplossing voor je bedrijf.

Slim laadpaalsysteem elektrische auto’s

[yl_site_name] levert zowel losse laadpalen als slimme systemen. Laadpalen en laadstations kunnen onderling gekoppeld worden. Dit biedt mogelijkheden om slimmer om te gaan met de benodigde energie en het aantal benodigde laadpalen bij jouw bedrijfspand. Losse laadpalen leveren continue vol vermogen maar dat is niet altijd nodig. Bij het gebruik van meerdere laadstations kan de stroomtoevoer aangepast worden aan de behoefte in de praktijk. Zo heb je de mogelijkheid om te anticiperen op het laden van een aantal voertuigen zonder hierbij energie te verspillen. Door Dynamic Load Balancing en Smart Charging toe te passen helpt Smit je slimmer omgaan met de beschikbare capaciteit. Zo maakt Smart Charging het mogelijk om elektrische auto’s automatisch te laten opladen op tijden dat het elektriciteitsnet niet zo zwaar belast wordt, zonder dat de automobilist daar iets van merkt en is Dynamic Load Balancing een efficiënte oplossing om meerdere laadstations op één aansluiting toe te passen waarbij de hoofdaansluiting niet overbelast kan raken.

Slim energie- en kostenbeheer

Volledige monitoring en direct inzicht spelen een belangrijke rol bij het effectief inzetten van jouw laadpaalsysteem. Het stelt [yl_site_name] in staat om jou blijvend van advies te voorzien over nóg beter energie- en kostenbeheer. Ook zijn er oplossingen om de kosten te beheren, denk aan verrekeningen richting lease maatschappijen en VVE’s. Daarmee behoort een slim geprogrammeerd laadpaalsysteem tot een beslissend onderdeel van jouw energiemanagement. De experts van [yl_site_name] helpen je graag verder.