Skip to main content

Wij staan altijd voor je klaar.

Diensten

Er is altijd wel iets te doen.

[yl_site_name] regelt jouw elektriciteit

Elektriciteit

[yl_site_name] adviseert u graag over het aanleggen van nieuwe, dan wel het verleggen of herstellen van bestaande elektriciteit. Wij weten exact waar u op dient te letten.
[yl_site_name] regelt jouw groepenkasten

Groepenkasten

[yl_site_name] is onder meer gespecialiseerd in groepenkasten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld: groepenkasten installeren, vervangen, uitbreiden, repareren en onderhouden.
[yl_site_name] is jouw storingsdienst

Storingsdienst

Met het [yl_site_name] onderhoudscontract zit niemand in de kou. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar komen wij direct langs om een storing te verhelpen.
[yl_site_name] regelt jouw verlichting

Verlichting

Een huis of bedrijfspand heeft de juiste verlichting nodig. [yl_site_name] kan adviseren, leveren en uitvoeren op het gebied van binnen-, buiten- en noodverlichting.
[yl_site_name] regelt jouw loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Van het repareren van een lekkende kraan tot het compaanleg en onderhoud van riolering. Van de aanleg van gas- en waterleidingen tot het ontwerpen en inrichten van een moderne badkamer.
[yl_site_name] regelt jouw timmerwerk

Timmerwerk

De afdeling timmerwerk van [yl_site_name] realiseert tegen zeer scherpe prijzen complete winkel- en wooninrichtig, wandafwerking en kastenwanden.