Skip to main content

Wij staan dag en nacht voor je klaar.

Diensten

Er is altijd wel iets te doen.

NIMO Elektrotechniek regelt jouw elektriciteit

Elektriciteit

NIMO Elektrotechniek adviseert u graag over het aanleggen van nieuwe, dan wel het verleggen of herstellen van bestaande elektriciteit. Wij weten exact waar u op dient te letten.
NIMO Elektrotechniek regelt jouw groepenkasten

Groepenkasten

NIMO Elektrotechniek is onder meer gespecialiseerd in groepenkasten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld: groepenkasten installeren, vervangen, uitbreiden, repareren en onderhouden.
NIMO Elektrotechniek is jouw storingsdienst

Storingsdienst

Met het NIMO Elektrotechniek onderhoudscontract zit niemand in de kou. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar komen wij direct langs om een storing te verhelpen.
NIMO Elektrotechniek regelt jouw verlichting

Verlichting

Een huis of bedrijfspand heeft de juiste verlichting nodig. NIMO Elektrotechniek kan adviseren, leveren en uitvoeren op het gebied van binnen-, buiten- en noodverlichting.
NIMO Elektrotechniek regelt jouw loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Van het repareren van een lekkende kraan tot het compaanleg en onderhoud van riolering. Van de aanleg van gas- en waterleidingen tot het ontwerpen en inrichten van een moderne badkamer.
NIMO Elektrotechniek regelt jouw timmerwerk

Timmerwerk

De afdeling timmerwerk van NIMO Elektrotechniek realiseert tegen zeer scherpe prijzen complete winkel- en wooninrichtig, wandafwerking en kastenwanden.